• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

69% korting

Egg master
  • Kookt eieren
  • Snel en gezond
  • Ideaal om eindeloos te kokkerellen

Egg master

Een gekookt eitje op een stokje

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Klaar in een handomdraai

Beschikbaar 250
Verkocht 130
52%
Voorheen € 79,95

bespaar nu 69% en betaal

€ 24,95

Meer informatie

Kookt eieren, omeletten, buritto's en pannenkoeken, snel en zonder olie

Eieren zijn altijd lekker, maar tijd om iedere ochtend een eitje te bakken hebben we eigenlijk niet (behalve in het weekend). Met deze Egg-master is je ei in een handomdraai klaar zonder gebruik te moeten maken van pannen of boter. Het werkt simpel, je breekt het ei in de koker en voegt eventueel nog ingrediƫnten naar keuze toe, zoals groente of pannenkoekenbeslag.

Ideaal om je gasten te verrassen tijdens een feestje, want je kan eindeloos combineren. En om samen met je kind te kokkerellen, maakt het nog leuker en is nog gezond voor ze ook.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Camagra XL (60 stuks)

Een hard resultaat

Wil je een spannende tijd voor jou en je partner?

meer informatie