• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

80% korting

Vibrator Egg met draadloze afstandsbediening
  • Waterproof
  • Stil en onopmerkbaar trilgeluid
  • Maximaal 10 meter bedienbaar 
  • Werkt op 2 AAA-batterijen (niet inbegrepen).

 

Vibrator Egg met draadloze afstandsbediening

Klein maar fijn

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Stil en onopmerkbaar trilgeluid

Beschikbaar 500
Verkocht 297
59%
Voorheen € 39,95

bespaar nu 80% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Voor veel vrouwen is alleen penetratie tijdens de seks niet genoeg om tot een climax te komen. Met een mini-vibrator zit er niks ‘in de weg’ tijdens het vrijen, maar kun je toch optimale bevrediging ervaren. Ze zijn compact, schattig en ook nog eens handig om overal mee naar toe te nemen.

Experimenteer er op los en geef je seksleven een extra dimensie met behulp van dit spannende speeltje! De Vibrator Egg wordt geleverd met afstandsbediening, waardoor je partner de controle kan houden over de vibraties. De climax-knop brengt je partner in de zevende hemel!

De Vibrator Egg beschikt over maar liefst 20 vibreer standen.Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen

 

Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

GRATIS - Tibetaanse armband met beschermde stenen

Beschermend en geneeskrachtig

Voor zowel de man als voor de vrouw

meer informatie