• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

100% korting

Gratis 2x CreditCard LED-lamp
  • Handige gadget
  • Compact design
  • Energiezuinige lichtkwaliteit
  • Inclusief knoopcel batterij

Gratis 2x CreditCard LED-lamp

In het donker zitten is er niet meer bij

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Altijd een lampje bij de hand

Beschikbaar 250
Verkocht 247
99%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 100% en betaal

€ 0,00

Meer informatie

Handig op zak te hebben om even beetje bij te lichten . Dit LED lampje past in bijna iedere portemonee en heeft het formaat van een credit card / bankpasje.

LED lamp kan je aan- en uitzetten wanneer je maar wilt. Door de lamp naar boven te duwen wordt de LED lamp aangezet. En door de LED lamp naar beneden te duwen, wordt het uitgezet. Zo heb je altijd voldoende licht bij de hand.

Creditcard lamp is vooral ideaal als je in het donker op zoek bent naar je sleutelgat of als je iets wilt lezen in het donker. Erg handig dus! Vooral omdat deze LED-lamp in iedere portemonnee past.Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Verzend- en handelingskosten: €6,95 per set
  • Je kunt maximaal 1 set in een keer bestellen, wil je er meer dan dien je een nieuwe bestelling te plaatsen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Elektrische nagelvijl voor huisdieren

Bespaard dierenarts kosten

eenvoudig apparaat om moeiteloos nagels bij te werken!

meer informatie