• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

75% korting

Draadloze Bluetooth Oordopjes
  • Werkt met ieder apparaat dat over bluetooth beschikt
  • Draadloos bellen en genieten van je muziek!
  • Werkt tot wel 10 meter
  • Spathelder geluid

Draadloze Bluetooth Oordopjes

Perfecte geluidservaring met optimaal comfort!

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Gemakkelijk te koppelen

Beschikbaar 500
Verkocht 192
38%
Voorheen € 39,95

bespaar nu 75% en betaal

€ 9,95

Meer informatie

Vanaf nu hoef je niet langer meer je oordopjes in je telefoon, tablet of muziekspeler te steken. Het enige wat je hoeft te doen is je oordopjes te connecten via bluetooth en je kan van al je muziek genieten tot wel 10 meter.

Muziek luisteren is fijn. Of je nu in de trein zit naar je werk, aan het studeren bent of aan het sporten bent met je favoriete muziek op; oordopjes zijn in deze situaties onmisbaar. Met de ingebouwde microfoon kan je ook nog eens bellen via de oordopjes.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

RGB LED Straler

Ideaal voor uw tuin, gevel, etc.

Geschikt voor buiten

meer informatie