• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

60% korting

Gel Cap voor migraine en ontspanning
  • Geschikt voor in de koelkast, vriezer en magnetron
  • Materiaal: 100 % polyester
  • Gemakkelijk schoon te maken: Handwas
  • Koud en warm effect
  • Zacht en aangenaam voor de aanraking: Schuurt of beschadigt de huid niet

Gel Cap voor migraine en ontspanning

Bevat 4 uitneembare gelzakken

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Geschikt voor in de koelkast, vriezer en magnetron

Beschikbaar 100
Verkocht 48
48%
Voorheen € 49,95

bespaar nu 60% en betaal

€ 19,95

Meer informatie

Een ergonomische gel cap voor het verlichten van migraines, spanning en hoofdpijn. Het zorgt voor diepe ontspanning, verlichting en welzijn dankzij zijn verkoelende en verwarmende effecten. De brede reikwijdte van het ontwerp zorgt ervoor dat de ogen bedekt worden, waarmee verstoring door licht wordt voorkomen. Het voelt tevens zacht en prettig aan, dus het zal de huid niet beschadigen of schaven.

De cap bevat 4 uitneembare gelzakken die in een magnetron kunnen worden opgewarmd voor een verwarmend effect, of in de koelkast/vriezer kunnen worden gelegd voor een verkoelend effect. Deze handige multi-positie cap is comfortabel, eenvoudig te gebruiken, flexibel en aanpasbaar, aangezien deze een koord heeft waarmee u deze kunt aanpassen aan de hoofdomvang. Wanneer de zakken uit de cap worden verwijderd, is deze eenvoudig op te vouwen en neemt nauwelijks ruimte in wanneer u hem meeneemt of opbergt. Hij kan eenvoudig met de hand worden gewassen (zonder de gelzakken). We raden aan hem

Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Stoppen met roken - oormagneet

Pijnloos en discreet

Vermindert de zin in een sigaret

meer informatie