• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

54% korting

ZAP-IT Insectenbeet-reiniger
  • Eenvoudig en veilig te gebruiken voor kinderen
  • Werkt zonder chemicaliën en batterijen
  • Tot wel 1000 keer te gebruiken
  • Niet voorzien van een houdbaarheidsdatum
  • Makkelijk mee te nemen in je broekzak, tas of op vakantie vanwege het kleine formaat

ZAP-IT Insectenbeet-reiniger

Tot 1000 keer te gebruiken

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Reinigt bijna elke insectenbeet en kwallenbeet

Beschikbaar 100
Verkocht 85
85%
Voorheen € 14,95

bespaar nu 54% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Je kent het wel: de zomer en die vervelende insectenbeten die daarbij komen kijken. Je zit continu onder de muggenbulten, je helemaal suf te krabben en je kan niet meer sexy rondlopen door al die open gekrabde bulten! Deze zomer hoef je je daar helemaal niet meer druk over te maken, want daar is nu een oplossing voor.

Met de Insectenbeet-reiniger reinig je al jouw insectenbeten. Ben je gebeten door zo'n vervelende mug? Dan hoef je alleen maar de Insectenbeet-reiniger op de beet te plaatsen en een paar keer op, en rondom de beet te klikken.

De Insectenbeet-reiniger herkent de plek waar het gif zich bevindt en zorgt ervoor dat het zich niet verder ontwikkeld tot een jeukende plek. Verder wordt de muggenbeet geneutraliseerd door de Insectenbeet-reiniger en veilig te gebruiken voor kinderen.<Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzend- en afhandelingskosten
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Gratis - Chakra Healing Armband

Kom weer in balans

Krijg nieuwe energie

meer informatie