• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

73% korting

2 stuks BBQ/Oven Matje
  • Deze ovenbeschermers zijn niet-klevend.
  • Het zijn herbruikbaar matjes voor in de oven, grill of op de BBQ.
  • Het oven matje is afwasmachine bestendig.
  • Het materiaal waarvan het matje gemaakt is, is Teflon – Zwart.
  • De afmeting van het matje is: 44 x 33 cm.

2 stuks BBQ/Oven Matje

Herbruikbaar en niet-klevend!

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Nooit meer last van garnalen, worstjes of groenten die door het rooster vallen

Beschikbaar 1500
Verkocht 1234
82%
Voorheen € 29,95

bespaar nu 73% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Een super handige keuken gadget, BBQ gadget en grill gadget die eigenlijk niet mag ontbreken in je keukenkastje! Het maakt het leven zoveel gemakkelijker, dus waarom zou je het niet gebruiken? Een schone oven, BBQ of grill door alleen maar een herbruikbare ovenbeschermer te gebruiken. Super eenvoudig toch?

Je kunt het matje bijvoorbeeld op de bodem van de oven leggen, op het rooster van de BBQ of onder de grill. Zo vang je alle vetten en etensresten op en hoef je dus alleen het matje schoon te maken! Ken jij iemand die graag de BBQ gebruikt of een stukje vlees op de grill legt? Geef hem of haar dan zo’n handige oven matje cadeau voor nog lekkerder vlees!


Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

2 stuks BBQ/Oven Matje

Herbruikbaar en niet-klevend!

Nooit meer last van garnalen, worstjes of groenten die door het rooster vallen

meer informatie