• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

70% korting

Lifetime Garden RVS Onkruidbrander
  • Merk: Lifetime Garden
  • Met automatische ontsteker
  • Snoerloos
  • Lichtgewicht
  • Butaan gas direct te koppelen

Lifetime Garden RVS Onkruidbrander

Eenvoudige en veilige bediening

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Milieuvriendelijk, geen chemicaliën

Beschikbaar 12
Verkocht 8
67%
Voorheen € 49,95

bespaar nu 70% en betaal

€ 14,95

Meer informatie

Deze onkruidbrander bestrijdt uw onkruid met intense hitte waardoor de cellulaire structuur van het onkruid wordt vernietigd.

Door even met de onkruidbrander over het onkruid te gaan, barsten de wandcellen open. Hierdoor droogt het onkruid volledig uit en sterft het binnen de twee dagen af. U hoeft het onkruid niet volledig zwart te branden, maar het onkruid op 5 tot 10 cm enkel te verhitten zodat de vochtuittreding van de bladcellen nog kan plaatsvinden.

Op deze manier is het dus milieuvriendelijk én snel. De ideale combinatie! En wees eerlijk, het is ook een stuk spannender om het weg te branden dan om met een schoffel aan de slag te zijn.

Deze onkruidbrander is niet alleen uitmuntend geschikt voor het verwijderen van onkruid. Ook het aanmaken van de BBQ is nog nooit zo makkelijk geweest!

Deze gasbrander voor onkruid wordt geleverd zonder butaangasflesje.

Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Swiss Army Horloge Navy

Voor de stoere mannen

Sportief maar stijlvol

meer informatie