• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

100% korting

Mooie zijde print sjaal voor de vrouw
  • Trendy en hip
  • Sjaallengte:135cm-175cm
  • Materiaal: zijde en polyester

Mooie zijde print sjaal voor de vrouw

Elegant en sexy, sjaals zijn hot

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Je kunt Sjaals op vele manieren dragen

Beschikbaar 200
Verkocht 157
79%
Voorheen € 29,95

bespaar nu 100% en betaal

€ 0,00

Meer informatie

De sjaal is een onmisbaar mode accessoire. Zeker dit voorjaar en zomer mag deze niet gemist worden voor elke vrouw. De sjaal is weer helemaal in en hip. Het kan je simpele outfit net die extra pit geven. Deze sjaal heeft zulke mooie kleuren, dat het zowat bij iedere outfit past en je zeker op zult vallen.

Zijden sjaals zijn vaak bijzonder vanwege de prachtige glans. Deze glans maakt een zijden sjaal uniek en prachtig. Zijden sjaals in combinatie met polyester zijn ook nog eens heel erg sterk. Tevens heeft zijde de eigenschap warm te zijn in de winter en koel te zijn in de zomer. En wist je dat je een sjaal op vele manieren kan dragen? Kijk naar het filmpje....

Let op: Je kunt maximaal 1 sjaal per keer bestellen. Als je er meer wilt , dien je een nieuwe bestelling te plaatsen. Je kunt dit zo vaak doen als je wiltBestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzendkosten
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

12 Sani Sticks Afvoer Ontstoppers

Bevat geen giftige chemicaliƫn

Gaat verstoppingen en nare geurtjes tegen

meer informatie