• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

70% korting

3-in-1 Reis Kussen Set - Opblaasbaar Nekkussen /  Slaap Oogmasker / Oortjes
  • pakket Omvat:
  • 1 x Opblaasbare Kussen + Oogmasker
  • 2 x Oordopjes

3-in-1 Reis Kussen Set - Opblaasbaar Nekkussen / Slaap Oogmasker / Oortjes

Geschikt voor vliegtuig, auto of op het strand

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Geen nekpijn meer na het slapen

Beschikbaar 150
Verkocht 3
2%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 70% en betaal

€ 5,95

Meer informatie

Met deze luxe travel set ga je ontspannen op reis! Met het opblaasbare nekkussen, het slaapmasker en de twee oortjes kan je altijd en overal tot rust komen. Het nekkussen is uitwasbaar, en het masker en de oortjes beschermen tegen storend licht en geluiden.

Met de 3-in-1 Travel Slaapset zult u comfortabel rusten tijdens de reis! De oplaasbare U-shaped nekkussen gebruikt u voor een betere nekhouding! Het verduisterend oogmasker voor een totale ontspanning tijdens de slaap! Herbruikbare, zachte oortjes met een hoge demping! Deze set is een echte musthave voor elke vakantie!

Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Draadloze Bluetooth Carkit en Audio receiver

Hiermee wordt iedere luidspreker een bluetooth receiver

Veilig in het verkeer telefoneren of muziek luisteren

meer informatie