• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

77% korting

Fast & The Furious: Vin Diesel ketting
  • Kruisvormige Rhinestone
  • Met gesimuleerde diamanten
  • Geleverd in een Organza zakje

Fast & The Furious: Vin Diesel ketting

Rhinestone edelsteentjes

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Een mooi geschenk voor jezelf of om weg te geven

Beschikbaar 250
Verkocht 176
70%
Voorheen € 29,95

bespaar nu 77% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

In de populaire The Fast and The Furious films zie je Dominic Toretto (Vin Diesel) altijd lopen met deze ketting. Deze ketting in de vorm van een kruis is ingelegd met strass stenen, net zoals in de film versie. Deze ketting is ongeveer 50cm lang en de bedel is ongeveer 3cm breed en 5cm lang.

De Fast & Furious ketting kan gedragen worden om de nek, maar wordt in vele gevallen ook gebruikt als decoratie in de auto en wordt dan onder de achteruitkijkspiegel gehangen.Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Trendy piloten zonnebril

Een stijlvolle klassieker waar je altijd goed mee zit

Verkrijgbaar in 6 kleuren

meer informatie