• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

92% korting

Luxe Geneva Horloge met Swarovski Elements
  • Een mooi horloge hoeft niet duur te zijn
  • Quartz uurwerk
  • Met sterke schakel horlogebanden
  • Kleur: Goud

Luxe Geneva Horloge met Swarovski Elements

Combineer ze met al je sieraden

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Unieke design horloge, dat schittert in de zon!

Beschikbaar 150
Verkocht 60
40%
Voorheen € 89,95

bespaar nu 92% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Stijlvol, eigenzinnig en ook niet onbelangrijk, een horloge waar u, vanwege de uitstekende kwaliteit wel even mee vooruit kunt.

Het horloge is gemaakt van hoogwaardig edelstaal, met een mooie en duurzame RVS kast dat een diameter heeft van 4 centimeter. Het bandje heeft een breedte van 10-18 mm en is 23 cm lang en kan makkelijk worden versteld door schakeltjes weg te halen met een pinnetje. Het past dus om zo goed als iedere pols. Omdat de kast van het Quartz uurwerk met de drie decoratieve wijzerplaatjes binnenin vrij groot is, zie je extra makkelijk hoe laat het is.
Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Bruine obsidian buddha ketting

Stimuleert persoonlijke ontwikkeling voor zowel de man als vrouw

De steen vermindert angst, blokkades, trauma’s en beperkende gedrags- en denkpatronen.

meer informatie