• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

77% korting

Magnetische Polsbrace - Rechts & Links
  • Neopreen achterwand voor warmte en compressie!
  • Verstelbare & comfortabele pasvorm!
  • Geleverd per paar (2 stuks) voor zowel linker- als rechterpols!
  • Verlicht pijnklachten
  • Stimuleert de bloedcirculatie

Magnetische Polsbrace - Rechts & Links

Verminderd pijnklachten aan de pols en hand

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Ook ideaal te gebruiken tijdens sporten of computeren

Beschikbaar 250
Verkocht 93
37%
Voorheen € 29,95

bespaar nu 77% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Zelf opwarmend en magnetisch voor een verbeterde doorbloeding! Masseren met magneten is een heel oud principe uit het verre oosten. De energie die vanuit de magneet in de bloedbaan komt stimuleert de rode bloedlichaampjes om zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Zo krijgen alle cellen in het lichaam weer schoon en zuurstofrijk bloed en worden de cellen weer in balans. Pijnstillers helpen vaak maar voor een deel, de echte spanning en stijfheid blijft vaak nog in de arm zitten. Pijntjes als gespannen arm , polspijn en pijn aan de hand zijn allemaal te verlichten dankzij de Magnetische Polsband.

De Polsband bevat krachtige magneten en zelfverwarmende pad. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd door deze magneten en de zelfverwarmende pad zal de vervelende en zeurderige pijn verlichten. Wij adviseren de Magnetische Polsbanden ca. 50 minuten per dag te dragen. Deze Polsband is verstelbaar en gemaakt van comfortabel elastisch materiaal.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1.99 verzend- en afhandelingskosten per set
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Magnetische Leesbril in 5 verschillende sterktes

Nooit meer je bril kwijtraken

Geschikt voor zowel mannen als vrouwen

meer informatie