• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

67% korting

Kids Smart Watch licht Blauw  of Roze
  • Tracking via sms of internet
  • Met ingebouwde camera
  • Ingebouwde speaker en microfoon
  • Inclusief een SOS knop
  • 20+ voor geïnstalleerde games voor heel veel fun!

Kids Smart Watch licht Blauw of Roze

Weet altijd waar je kind is

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Cool voor kinderen, vertrouwd voor ouders!

Beschikbaar 50
Verkocht 22
44%
Voorheen € 89,95

bespaar nu 67% en betaal

€ 29,95

Meer informatie

Geef kids de vrijheid om veilig de omgeving te verkennen, terwijl je ze op een afstand in de gaten kunt houden. Deze Kids Smart Watch is een horloge, telefoon en GPS tracker in één! Deze Smart Watch geeft je de mogelijkheid om je kinderen meer los te laten, met de zekerheid dat je ze gewoon kunt bereiken en terugvinden. Op deze Smart Watch staan tal van leuke apps, zoals het maken van foto’s & video’s, luister naar muziek en vele leuke spelletjes. Daarnaast kunnen je kinderen altijd pappa of mamma bellen als er iets aan de hand is.

Geef ze een mooi cadeau in de vorm van dit mooie GPS horloge. Op deze manier kun je heel makkelijk achterhalen waar ze zijn en wat ze doen! Dit GPS horloge is regenwater en spatwater dicht en is dus ideaal te gebruiken op vakantie, een dagje naar het strand of pretpark. Het horloge is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud tot 18 jaar. Het materiaal is van zacht siliconen en zit dus comfortabel om de pols.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Game Console met 600 Ingebouwde Retro Classic Games

Een leuke manier om je je aan jouw jeugd te herinneren

Met games als Super Mario Bros, Super C, Donkey Kong

meer informatie