• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

75% korting

2x Mini LED Zaklamp
  • Geschikt voor nachtwandelingen of buitenactiviteiten
  • Compact en met drie standen
  • Schijnt tussen 100 en 200 meter ver
  • Voor in huis, op de fiets of in de auto
  • Werkt op een AA-batterij (niet inbegrepen)

2x Mini LED Zaklamp

waterdicht & met zoom

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Krachtige lichtbundel

Beschikbaar 1000
Verkocht 628
63%
Voorheen € 39,95

bespaar nu 75% en betaal

€ 9,95

Meer informatie

Een klein en gebruiksvriendelijke mini zaklamp die je zo aan je broekzak hangt. De zaklamp geeft je geen lichtpuntje maar een bundel met een lichtsterkte van maar liefst 2000 lumen. Een werkelijk verblindende lichtbundel en dat in een bruikbaar klein handformaat uitgevoerd met een handige clip voor moeiteloos draaggemak.

Of je hem nu meeneemt als je gaat kamperen, bij de hand houdt als er een stroomstoring is, of je hem voor de veiligheid in je auto legt. Deze zaklamp komt altijd van pas. Extra handig is de clip die aan de zaklamp zit. Hierdoor bevestig je hem eenvoudig een je riem of broek.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Waterdichte voegentape

Eenvoudig aan te brengen, water- en schoonmaakmiddelbestendig

Voor blijvend mooie en waterdichte voegen langs bad, douchebak, aanrecht en vloer

meer informatie