• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

65% korting

Kras verwijderaar pen
  • Geen dure rekeningen van de garage
  • Verwijdert eenvoudig krasjes
  • Wast niet af, verslijt niet
  • Simpel, goedkoop en snel

Kras verwijderaar pen

Maak krasjes op je auto snel onzichtbaar

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Neemt de kleur van de originele lak aan

Beschikbaar 500
Verkocht 313
63%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 65% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Auto Reparatie Pen

Een krasje op uw auto is zo gebeurd. Zonde! Een ongeluk zit in een klein hoekje en helaas geldt dat ook voor de beschadigingen aan uw voertuig. Het is erg vervelend en reparatie kost vaak veel geld. De Auto Reparatie Pen biedt u de perfecte oplossing! Met deze pen kunt u dat lelijke krasje op uw auto nu heel eenvoudig zelf repareren, en hij is geschikt voor elk type en kleur lak. !

De Auto Reparatie Pen kan niet van de lak worden gewassen, het verslijt, vervaagt of rult ook niet. Zelfs niet na 100 wasbeurten! Dus laat jouw auto er ook weer uitzien als nieuw!

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Draadloze Bluetooth Carkit en Audio receiver

Hiermee wordt iedere luidspreker een bluetooth receiver

Veilig in het verkeer telefoneren of muziek luisteren

meer informatie