• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

75% korting

Mingao geweven leren heren armband
  • Maat: 18.5/20.5/22.5 cm (meet de pols bij het kopen)
  • Leuk om cadeau te geven
  • Gemaakt van roestvrij staal

Mingao geweven leren heren armband

Verkrijgbaar in het cacao en zwart!

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Prachtige armband, leuk om cadeau te geven!

Beschikbaar 250
Verkocht 52
21%
Voorheen € 39,95

bespaar nu 75% en betaal

€ 9,95

Meer informatie

Je teennagels mooi lakken wordt een eitje met deze Sock4Toes nagellaksokken! De sokken zorgen ervoor dat je tenen op een comfortabele manier gespreid worden zodat jij netjes je nagels kunt lakken. Bovendien helpen de sokken ook bij pijnlijke of vermoeide voeten. Pijn of spanning in de tenen wordt voelbaar minder dankzij deze ontspannende sokken.

De sokken van Sock4Toes zijn niet alleen een uitkomst om je teennagels te lakken, ze verzachten ook nog pijn in je voeten en tenen veroorzaakt door vermoeidheid of stress. De zachte en comfortabele teenscheidingskussentjes helpen de tenen te ontspannen, waardoor pijn en spanning voelbaar minder worden. Daarnaast zorgen de ontspannende sokken ook voor een directe pijnverlichting bij hamertenen, eeltknobbels en voetkrampen. Je kunt zelfs met de sokken slapen!

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 2,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Fietscomputer met 15 verschillende functies

Draadloos nauwkeurig je rit monitoren

Super handige gadget voor op de fiets

meer informatie