• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

83% korting

Swiss Army Horloge Navy
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Overzichtelijke wijzerplaat
  • Leuk om cadeau te geven
  • Schokbestendig

Swiss Army Horloge Navy

Voor de stoere mannen

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Sportief maar stijlvol

Beschikbaar 500
Verkocht 300
60%
Voorheen € 39,95

bespaar nu 83% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Deze deal biedt je een mooi buitenkansje: een luxe herenhorloge met sportieve en stijlvolle uitstraling. Dankzij het Quartz Klokmechanisme kan je in elk bos, op elk strand en op elke prairie de tijd af lezen. Door het eenvoudige design en de stoere band is het met iedere outfit te combineren en geschikt voor elke gelegenheid.

Dit horloge is voorzien van een comfortabele leger blauw demin band. De kleur zorgt voor een zeer luxe maar ook sportieve look. Een echte allrounder dus. Een mooi en tijdloos geschenk en even goed om het aan jezelf te schenken.

De band lengte: 22 cm, De diameter: 3.8 cm, de band breedte: 1.6 cm


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Verzend- en handelingskosten: €1,99 per stuk
  • Je kunt maximaal 1 product in een keer bestellen, wil je er meer dan dien je een nieuwe bestelling te plaatsen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Fietsalarm 130dB met code

Schrikt dieven af

Alarmeert direct de omgeving

meer informatie