• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

83% korting

Yin & Yang medaillon ketting
  • Hanger met symbolische betekenis
  • Stimuleert de ontwikkeling en verbreedt het bewustzijn

Yin & Yang medaillon ketting

Glow in the dark

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Yin en Yang helpt op je levensweg

Beschikbaar 500
Verkocht 387
77%
Voorheen € 39,95

bespaar nu 83% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Deze Yin & Yang medaillon heeft iets extra’s. Overdag laad de medaillon op door daglicht. Zodra je in donkere ruimtes komt geeft de medaillon licht. Een mooi sieraad om te dragen.

De betekenis van yin & yang gaat terug naar het oude China. Yin yang is ook bekend onder de naam tai chi of taiqi. Het vertegenwoordigt perfecte balans en de overtuiging dat alles in het universum bestaat uit twee krachten die elkaars tegenpolen zijn, maar elkaar ook aanvullen. Voorbeelden van yin yang zijn o.a.: leven en dood, hemel en aarde, dag en nacht en donker en licht.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Thermische kniesteun

Warmtetherapie kan genezing bevorderen

Zit bijzonder comfortabel en beschikt over een optimale pasvorm

meer informatie