• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

85% korting

286-delige HERZBERG Gereedschapstrolley
  • 286-delige Gereedschapstrolley van HERZBERG
  • Gereedschappen zijn gemaakt van hoogwaardig Chroom-Vanadium staal
  • In 4 lagen overzichtelijk gerangschikt in een stevige aluminium koffer
  • Gemakkelijk overal mee naartoe te nemen
  • Leuk om cadeau te geven, hier wordt iedere man (en vrouw?!) blij van!

286-delige HERZBERG Gereedschapstrolley

Handig en compleet

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Goed gevuld en van uitstekende kwaliteit

Beschikbaar 25
Verkocht 16
64%
Voorheen € 599,95

bespaar nu 85% en betaal

€ 89,95

Meer informatie

Zit nooit meer zonder het juiste gereedschap voor grote jobs en kleine klusjes in en rond het huis of tuin met deze uitgebreide en professionele gereedschapskist. De aluminium kist is gevuld met 286 stuks gereedschap die overzichtelijk zijn gesorteerd. Je rolt de kist makkelijk naar je werkplaats met het telescopisch handvat en de stevige wielen. Wanneer je het materiaal niet gebruikt, zit alles veilig en compact opgeborgen in de uittrekbare laden.

De verrijdbare gereedschapskoffer met 4 lades is goed gevuld met al het gereedschap dat je ooit nodig zal hebben. Al het gereedschap is gemaakt van hoogwaardig Chrome Vanadium C45 staal. Het is dus zeker geen rotzooi wat je binnenhaalt, nee - dit gereedschap is echte Duitse degelijkheid waarvan je nog jaren plezier hebt!


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

GRATIS Mr Tea Infuser – Theezeef (2 st)

Grappig uiterlijk

Voor heerlijke kruidenthee

meer informatie