• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

88% korting

Luxe Designer Machine Watch
  • Wit of Zwart
  • Luxe, stijlvol en sportief horloge
  • Stalen frame

Luxe Designer Machine Watch

Een echte must-have

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Liefhebbers van mooi ontworpen horloges kunnen hun hart ophalen!

Beschikbaar 1000
Verkocht 611
61%
Voorheen € 59,95

bespaar nu 88% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Wil je jezelf of een ander verwennen met een mooi polshorloge? Deze deal biedt je een mooi buitenkansje: een luxe horloge met sportieve en stijlvolle uitstraling. Door het aparte, unieke design en de stoere band is het met iedere outfit te combineren en geschikt voor elke gelegenheid.

Dit horloge is voorzien van een comfortabele PU lederen band. De kleur zorgt voor een zeer luxe maar ook sportieve look. Een echte allrounder dus.

Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Het lijkt een lipstick, maar het is een Waterproof Vibrator!

Overal discreet kunnen genieten!

Makkelijk mee te nemen

meer informatie