• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

60% korting

Groene Laserpen
  • legale 1mw 532nm groene laser
  • 1mw focusbereik tot 5 kilometer afstand
  • Excl. 2 AAA batterijen

Groene Laserpen

Geschikt voor zowel privé als zakelijke situaties

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Steel de show met deze leuke gadget

Beschikbaar 250
Verkocht 109
44%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 60% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Groene laserpennen staan bekend om hun hele felle laserstralen. Dit komt mede doordat het menselijk oog gevoelig is voor groen licht.

Door de knop ingedrukt te houden blijft de laserpointer schijnen. Deze groene laserpen is derhalve ideaal voor bijvoorbeeld het geven van een presentatie, op conferenties, in het onderwijs, astronomie, tours, in de bouw, in nachtclubs, bars en restaurants en noem maar op. Natuurlijk is het ook leuk om ermee te spelen.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Schroevenverwijder set; ontzettend handig!

Voorkom ergernissen tijdens het klussen

Zeer eenvoudig in gebruik

meer informatie