• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

68% korting

Universele dop - voor bouten, moeren, schroefogen en meer!
  • Eén stuk gereedschap dat vele andere vervangt!
  • Alles los- of vastdraaien (7 t/m 19 mm)
  • Past op elke moer, bout etc.
  • Ook op schroefhaak, schroefoog en d-sluiting
  • Inclusief ratelverlengstuk
  • Kan i.c.m. een boormachine worden gebruikt

Universele dop - voor bouten, moeren, schroefogen en meer!

onmisbaar stuk gereedschap

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Zelfs beschadigde schroeven en bouten

Beschikbaar 500
Verkocht 305
61%
Voorheen € 24,95

bespaar nu 68% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Puilt jouw gereedschapskist ook uit van dopsleutels, schroevendraaiers, tangen, moersleutels en meer? Kun je vaak niet dat ene juiste stuk gereedschap vinden om iets los of juist vast te draaien? Deze superhandige universele dop vervangt diverse handgereedschappen en klaart een heleboel klusjes!

Eén tool voor een heleboel
Moertjes, bouten, schroefogen, haken, vleugelmoeren, sluitingen.. op nagenoeg alles tussen de 7 en 19 mm wat je los of vast kunt draaien past deze universele dop. Dit geldt ook voor onderdelen die beschadigd of vastgeroest zijn of scheef zitten. De dop heeft aan het andere uiteinde een opening voor een bitje zodat je de dop ook met een boormachine kunt gebruiken. Daarnaast krijg je er nog een ratelverlengstuk bij voor het handmatig los- of vastdraaien.
Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

10 LED verlichte ballonnen

steel de show tijdens een feest of verjaardag

Tot wel 20 branduren per ballon

meer informatie