• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

72% korting

Fietsalarm 130dB met code
  • Geef je kostbare fiets extra beveiliging
  • Bewegingsalarm met volume tot 130 decibel
  • Weerbestendig

Fietsalarm 130dB met code

Schrikt dieven af

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Alarmeert direct de omgeving

Beschikbaar 100
Verkocht 73
73%
Voorheen € 34,95

bespaar nu 72% en betaal

€ 9,95

Meer informatie

Jaarlijks worden er bijna een miljoen fietsen gestolen. Het maakt de dieven vaak niet eens uit of je fiets wel of niet op slot staat. Met het grootste gemak knippen ze je slot door of tillen ze hem in een busje. Met dit handige fietsalarm beveilig jij je fiets extra goed tegen deze brutale dieven.

Je bevestigt het alarm gemakkelijk om de stang van je fiets. Dit kan om iedere fiets, maar ook om je mountainbike, je bromfiets, je elektrische fiets of bijvoorbeeld je scootmobiel. Het alarm heeft een volume van 130 decibel. Wanneer je fiets (of ander vervoersmiddel) wordt aangeraakt, wanneer er beweging plaatsvindt, gaat het alarm af. Hierdoor wordt de omgeving direct gealarmeerd en zal de dief flink schrikken.

Alleen jij kan de fiets met jouw 4-letterige persoonlijk ingestelde code van het alarm afhalen. Het alarm werkt op een 9-volt batterij (niet inbegrepen). Wanneer de batterij opraakt zal het alarm dit aangeven met een piep per minuut.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Koelventilator met LED verlichting voor je computer

Koelen van PC is belangrijk

Met led verlichting

meer informatie