• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

80% korting

Bagsealer met Magneet
  • Gemaakt van ABS met magneet
  • Licht, wendbaar en makkelijk in gebruik
  • Werkt op batterijen (2 x AA, niet inbegrepen)
  • Afmetingen ong.: 10 x 4 x 4 cm

Bagsealer met Magneet

Hermetisch sluiten van zakken

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Maakt uw plastic zak weer luchtdicht zodat u elke keer weer krokante chips of nootjes heeft!

Beschikbaar 100
Verkocht 32
32%
Voorheen € 44,95

bespaar nu 80% en betaal

€ 8,95

Meer informatie

U herkent het vast wel, na een drukke week een avond lekker thuis op de bank met een zak chips of nootjes, op dat moment komt u erachter dat de zak al open is en dat het helemaal niet krokant meer is, erg jammer. De InnovaGoods Bagsealer met Magneet maakt uw plastic zak weer luchtdicht zodat u elke keer weer krokante chips of nootjes heeft!
Het werkt erg simpel, wanneer de Bagsealer warm is, kunt u deze over de uiteinden van de open chipszak halen, De Bagsealer zorgt er dan voor dat de zak chips weer word dicht geseald.
Hierdoor is de zak weer gesloten en kunt u de volgende filmavond weer genieten van lekkere krokante chips. Ook is de Bagsealer voorzien van een magneet. Zo kunt u deze op de koelkast hangen en heeft u de Bagsealer altijd bij de hand.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en handelingskosten
  • Levertijd 5-14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

2 stuks Super Clean reinigings glue

Hightech reinigingsmiddel

schoonmaken van toetsenbord, auto en telefoon

meer informatie