• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

88% korting

Living memory armband
  • Bijzonder cadeau om te geven of te krijgen
  • Maak het naar jou eigen smaak
  • Verzilverde armband

Living memory armband

Herdenkingssieraad

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Dierbare herinneringen te dragen met een haarlokje, melktandje en/of een foto

Beschikbaar 150
Verkocht 38
25%
Voorheen € 79,95

bespaar nu 88% en betaal

€ 9,95

Meer informatie

Hoe mooi en fijn zou het zijn om dierbare herinneringen te dragen en bij je te hebben als aandenken? Dit armbandje is subtiel en fijn gemaakt en jij kan zelf je herinneringen in het hartje plaatsen, zodat het echt helemaal van jou persoonlijk is.

Doe al je dromen en wensen in je memory locket en laat iedereen zien waar jij voor staat! Deze medaillons zijn makkelijk te openen en sluiten. Aan de binnenkant van beide zijden zitten magneetjes.
Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 2,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Prachtige Engelenroeper incl. ketting

Laat je begeleiden door de engelen

Een ketting met speciale betekenis

meer informatie