• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

80% korting

Skin-booster maskers met hyaluronzuur, collageen en retinol
  • Skin-booster masker voor ogen en gezichtshuid
  • Vernieuwd je huid aanzienlijk
  • Vertraagd het ouderdom proces
  • Voor een droge en verslapte huid en bij een rokershuid

Skin-booster maskers met hyaluronzuur, collageen en retinol

2 paar oogmasker + 1 gezichtsmasker

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Fijne lijntjes, rimpels en ouderdomsvlekjes verminderen zichtbaar

Beschikbaar 250
Verkocht 99
40%
Voorheen € 29,95

bespaar nu 80% en betaal

€ 5,95

Meer informatie

GEEF JE HUID EEN BOOST DEZE WINTER. Deze geweldige booster masker voor gezicht en ogen , bevat Hyaluronzuur, collageen, retinol en geeft een enorme hydratatie boost met sterke anti-oxidant werking voor zichtbare resultaten. Deze booster masker verjongt de huid van binnenuit.

Deze maskers zijn veel geconcentreerder en werkt vele malen efficiƫnter dan andere verzorgende maskers. Hyaluronzuur bevat in een hoge concentratie vitaminen en anti-oxidanten wat zorgt dat je het verouderingsproces van de huid kan tegen gaan en dat fijne lijntjes, rimpels en pigment- of ouderdomsvlekjes minder zichtbaar worden. Collageen stimuleert de aanmaak van collageen om de verschijning van de gezichtscontouren te verbeteren.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Fashion Titanium roestvrij stalen armband

Premium kwaliteit en stijlvolle zilveren armband

Gevlochten Zilver en Roestvrij Staal voor dames en heren

meer informatie