• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

83% korting

Ultrasone anti-rimpel apparaat
  • Stimuleert bloedsomloop
  • Verbeterd de elasticiteit, hydrateerd en voedt
  • Huid wordt glanzender en gladder
  • Poriën verminderen

Ultrasone anti-rimpel apparaat

Minder rimpels, zonder injecties

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Tevens voor verslapte kaaklijn of onderkin

Beschikbaar 100
Verkocht 73
73%
Voorheen € 59,95

bespaar nu 83% en betaal

€ 9,95

Meer informatie

Radiofrequentie & ultrasone golven zorgen voor aanmaak van collageen.

Radiofrequentie & ultrasone golven verstrakken het bindweefsel van het gezicht, zonder te snijden of te prikken. De behandeling verwarmt de onder huid huid.. Daardoor gaat je huid aan het werk om nieuw collageen aan te maken. Collageen is het belangrijkste onderdeel van de huid die de stevigheid bepaalt. Wat heel fantastisch werkt in combinatie met dit apparaat zijn creme maskers. Je zult ook gelijk resultaat zien na gebruik.

Radio frequentie & Ultrasone golven hebben ook een extra werking op vetophopingen in de huid en onderhuid. Met deze behandeling kunnen vetophopingen (zoals een onderkin) met een aantal behandelingen aanzienlijk verminderen. Net zoals een verslapte kaaklijn er mee kan worden gelift.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Wireless HDMI Dongle - Media Streamer

Streamen zonder koppelen

Ondersteunde besturingssystemen: Android, iOS, Mac, Windows

meer informatie