• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

62% korting

Achteruitrijcamera met extern scherm
  • Met draadloze zender en ontvanger
  • Eenvoudige montage (binnen enkele minuten)!
  • Nooit meer problemen tijdens het inparkeren of achteruitrijden!
  • Brede kijkhoek van 150 graden
  • Groot, helder scherm van 4,3 inch

Achteruitrijcamera met extern scherm

veilig inparkeren en achteruitkijken

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Kan in elke auto worden gemonteerd! Eenvoudige montage

Beschikbaar 100
Verkocht 49
49%
Voorheen € 129,95

bespaar nu 62% en betaal

€ 49,95

Meer informatie

Door gebruik te maken van een achteruitrij camera weet je direct wat er achter jouw auto gebeurd, je kunt zien hoeveel ruimte er nog is en of je moet bijsturen. Daarnaast hou je op deze manier ook in de gaten of er niemand achter jouw auto loopt of staat.

De camera en de LCD monitor kunt u eenvoudig zelf monteren. De inbouw set bestaat uit de volgende onderdelen: een 4,3 inch LCD scherm, een waterdichte camera met een brede kijkhoek en een draadloze ontvanger en zender.

Wat de camera ziet wordt via een draadloze verbinding weergegeven op de monitor. U kunt zien hoeveel ruimte u heeft om in te parkeren. De rode, oranje en groene lijnen in de camera geven aan wat de afstand is tot een andere auto of obstakel.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzendkosten
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Spa douchekop met Mineralen

Onmiddellijk resultaat: natuurlijke glans, glad haar

Aan te sluiten op elke standaard doucheslang

meer informatie