• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

73% korting

Magnetische Nekband: verlicht nekklachten & hoofdpijn
  • Verlicht nekklachten & hoofdpijn
  • Stimuleert de bloedcirculatie
  • Geeft ontspanning
  • Helpt tegen een stijve nek

Magnetische Nekband: verlicht nekklachten & hoofdpijn

Heerlijke ontspanning na een lange werkdag

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Het ultieme middel tegen hoofdpijn, schouder- en nekklachten

Beschikbaar 500
Verkocht 345
69%
Voorheen € 29,95

bespaar nu 73% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Heb jij veel last van hoofdpijn, schouder- of nekklachten?

Heb jij veel last van hoofdpijn, schouder- of nekklachten? En gebruik je veel en vaak pijnstillers die maar voor even de pijn, de spanning en de stijfheid eruit halen? Dan ben je toe aan iets wat beter helpt! Helaas kunnen we niet elke dag naar de masseur. Klachten zoals gespannen schouders, hoofdpijn en nekklachten zijn ontzettend vervelend maar allemaal te verlichten dankzij de magnetische nekband.

Hoe werkt deze magnetische nekband? De band bevat krachtige magneten in combinatie met een zelf verwarmende pad. De bloedcirculatie in de nek wordt gestimuleerd door deze magneten. De zelf verwarmende pad zal dan de vervelende en zeurderige pijn verlichten.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Luxe Quartz Horloge voor zowel de man als vrouw

Modieus, stoer en chique

Mooi door zijn eenvoud

meer informatie