• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

80% korting

2x Anti Skim Portemonnee
  • Blokkeert RFID-straling: anti skimming!
  • Past in de palm van de hand
  • Inclusief twee compartimenten voor brief- en muntgeld
  • Venstervakje voor bijvoorbeeld ID-kaart

2x Anti Skim Portemonnee

Laat je (bank)gegevens niet achterhalen

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Voor wel 36 pasjes

Beschikbaar 1000
Verkocht 603
60%
Voorheen € 49,95

bespaar nu 80% en betaal

€ 9,95

Meer informatie

Deze compacte portemonnee organiseert én beschermt maar liefst 36 pasjes waaronder je pinpas! Door het materiaal in de portemonnee kan je geen slachtoffer meer worden van elektronische zakkenrollerij! Naast dat deze portemonnee veilig is, is hij ook nog eens heel handig en ziet hij er dankzij de faux-leather look mooi uit! Doordat de portemonnee compact is en toch veel ruimte heeft is hij geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

De meeste nieuwe bankpasjes, maar ook je OV-chipkaart, maken gebruik van NFC-technologie. Door deze technologie is het mogelijk om je bankpas tegen de pinautomaat te houden en zo contactloos te betalen. Heel prettig en snel natuurlijk, maar ook voor skimmers is het fijn.

Gelukkig kun je met deze portemonnee met een gerust hart contactloos blijven betalen. Deze portemonnee blokkeert namelijk RFID-straling waarmee geskimd kan worden. Zo zitten je pasjes dus veilig opgeborgen!

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 6 tot 8 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Unisex UV400 Fiets-/Sport bril

Fraai design

Onmisbaar tijdens het sporten

meer informatie