• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

88% korting

Thermische rugsteun
  • Zit bijzonder comfortabel
  • Beschikt over een optimale pasvorm
  • Voor optimale steun en bescherming tijdens het sporten rugaandoeningen, instabiliteit of na een operatie

Thermische rugsteun

Warmtetherapie kan genezing bevorderen

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Zit bijzonder comfortabel en beschikt over een optimale pasvorm

Beschikbaar 500
Verkocht 272
54%
Voorheen € 59,95

bespaar nu 88% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Deze thermische rugsteun maakt gebruik van magneet- en toermalijn-technologie waarbij de magneten in een paar minuten tijd activeren voor een diepe warmtetherapie! Door de natuurlijke warmte die vrijkomt verbetert de bloedcirculatie naar pijnlijke spieren en gewrichten voor kalmering. De thermische rugsteun is te gebruiken om spieren na een work-out te laten herleven! Daarnaast is die ook ideaal voor mensen met last van gewrichtsproblemen, spanning en ontstekingen.

De thermische rugsteun is speciaal ontwikkeld om mobiliteit, flexibiliteit, bewegingsbereik en het herstel van de spieren een boost te geven! De thermische rug- en schoudersteun geeft een duurzame ondersteuning en is bovendien verstelbaar door middel van de klittenband voor een aangepaste pasvorm.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten per item!
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Indoor Smart WiFi-camera

met night vision

Live beeld op je telefoon

meer informatie