• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

68% korting

Glow In The Dark 3D Stars
  • 100 stuks 3D stars
  • Groot 3 cm
  • Voor een magische slaapkamer
  • Duurzaam vinyl

Glow In The Dark 3D Stars

Creëer je eigen sterren hemel

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Voor jong en oud

Beschikbaar 250
Verkocht 173
69%
Voorheen € 24,95

bespaar nu 68% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Creëer een prachtige sterrenhemel op de slaapkamer van je kind - of gewoon je eigen slaapkamer. Maar deze hemel kan natuurlijk ook in je veranda gecreëerd worden. Overdag 'zuigen' de sterren licht op, wat ervoor zorgt dat ze 's avonds oplichten.

Dromenland is dicht bij als je onder deze sterrenhemel gaat liggen. Deze 3D muurstickers zijn gemaakt van hoogwaardig, duurzaam vinyl en laat geen (schadelijke) lijmresten na tijdens- of na het bevestigen. Kan worden geplakt op iedere egale ondergrond zoals kast, plafon, muur of deur. Verras je kind of vrouw, de blik in zijn / haar ogen vergeet je nooit meer..

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 2.95 verzend- en afhandelingskosten per set!
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Ultraviolet Zaklamp

Ontdek een verborgen wereld

Licht o.a. lichaamssappen en andere viezigheden op

meer informatie