• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

60% korting

Mini Veiligheidshamer (Sleutelhanger)
  • Snijdt door autogordels
  • Breekt ruiten met slagpin die onder druk staat
  • Extra veiligheid voor jou, je partner en eventuele kinderen

Mini Veiligheidshamer (Sleutelhanger)

Aan je sleutelbos - altijd binnen handbereik!

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Gordelsnijder en veiligheidshamer in een

Beschikbaar 200
Verkocht 183
92%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 60% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Kijk straks als je in de auto stapt eens voor de grap of jij je lifehammer ziet liggen in je auto.... Moet je je nu eens voor de grap indenken dat je ondersteboven in de gordel van je auto hangt... precies dan is de lol er behoorlijk van af.

Deze super handige veiligheidshamers (met automatische slagpin) in sleutelhanger vorm hang je simpelweg aan je sleutelbos en zo heb je de hamer altijd bij de hand, ook wanneer je hem in een noodsituatie nodig hebt terwijl je in de stoel van je auto vast zit door je gordel.

Met deze veiligheidshamer kan je eerst je gordel doorsnijden om vervolgens je autoruit stuk te tikken. Bovendien zit er ook nog een fluitje op waarmee je snel de aandacht kan trekken, wanneer je bijvoorbeeld buiten het zicht in een greppel of sloot bent beland.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

HDMI naar VGA + 3,5mm adapter

De HDMI naar VGA adapter brengt zowel beeld als geluid over

Ideaal als u filmpjes of foto’s die u op uw computer heeft staan, wilt afspelen op een beamer of televisie.

meer informatie