• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

65% korting

3D Aluminium Puzzel Windmolen
  • 3D Puzzel & Huisdecoratiestuk
  • Windmolen (Afmeting: 5.2 x 4.5 x 10 cm)

3D Aluminium Puzzel Windmolen

Maak zelf je eigen 3D Laser Cut Metallic Model

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Voor de echte puzzelaar

Beschikbaar 150
Verkocht 81
54%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 65% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Deze 3D puzzels van bekende wereldse gebouwen en bezienswaardigheden van RVS zeker hebben!

Deze puzzels zijn uit onderdelen opgebouwd en beschikt over indrukwekkende gedetailleerde elementen. Ieder knutselaar heeft zin om aan de slag te gaan met deze puzzel.

De 3D puzzels zijn gemaakt van staalfoliƫn en door laser gesneden, waardoor je prachtige en levendige 3D puzzels kan bouwen. Deze puzzels kunnen eenvoudig gemonteerd worden. Om de puzzels te bouwen heb je geen gereedschap, bevestigingsmiddelen, of lijm nodig. Alles wat je nodig hebt zijn je handen! Buig en vouw de onderdelen en assembleer ze.

Bovendien helpen deze puzzels je kinderen met onder andere; probleem oplossend vermogen, het verkennen van mogelijkheden, inzicht, vaardigheid etc.

Heb je de puzzels helemaal gebouwd? Geef hem dan een speciale plek in huis en geniet van het ontwerp.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzendkosten
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Bluetooth Sport Activity tracker met hartslagmeter

Keuze uit 3 kleuren

Dit apparaat wordt jouw persoonlijke assistent bij een gezond leven

meer informatie