• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

84% korting

Laser auto remlicht
  • Meerdere lichteffecten
  • Anti-botsing laser
  • Voor auto, motor of scooter
  • Voorkom botsingen

Laser auto remlicht

Houdt bumperklevers op afstand

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Ook geschikt voor de motor of scooter

Beschikbaar 500
Verkocht 344
69%
Voorheen € 49,95

bespaar nu 84% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Met deze handige laser auto remlicht kun je andere voertuigen makkelijker waarschuwen om zo verkeersongelukken te vermijden. Het voorkomt schade door bumperklevers in iedere weersomstandigheid.

De laser auto remlicht is ook handig met het inparkeren doordat je het rode laser licht makkelijk in je achteruitkijkspiegel kan zien. Het maakt niet uit of het regent of sneeuw het rode laserlicht zal altijd zichtbaar blijven. De laser auto remlicht is bestemd tegen ieder soort weertype. Wanneer je remt zal er een rood licht achter je auto op de weg verschijnen. Heel duidelijk voor je mede automobilisten en ongelukken worden voorkomen. De anti botsing lamp kun je gemakkelijk boven de kentekenplaat vastmaken.
Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Handige pillen organizer sleutelhanger

Volledig waterdicht en beschikbaar in twee kleuren!

Met de dagen erin gegraveerd (ma t/m zo)!

meer informatie