• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

86% korting

Oosterse Meridian Elektro Massage Acupunctuur Pen
  • Voor pijnbestrijding
  • Veilig en effectief
  • Geen bijwerkingen

Oosterse Meridian Elektro Massage Acupunctuur Pen

Voor pijnbestrijding

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Verbeterd o.a. de bloedcirculatie, metabolisme en herstel je de evenwicht.

Beschikbaar 150
Verkocht 100
67%
Voorheen € 89,95

bespaar nu 86% en betaal

€ 12,95

Meer informatie

De Meridian acupunctuur pen is een natuurlijke behandelwijze om de balans van het lichaam te helpen herstellen. Het is een veilige manier om het lichaam de juiste signalen en prikkels te geven, waardoor het zelfherstellend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd. Hierbij hoef je geen naalden te gebruiken zoals bij traditioneel acupunctuur.

De Meridian acupunctuur pen kan het evenwicht herstellen zodat vele gezondheidsklachten verdwijnen of verminderen.

Het regelt binnen het lichaam ook de absorptie, geleiding, balans, metabolisme en immuunsysteem. Daarnaast helpt de pen bij het verminderen van klachten in de: benen, knieƫn, enkels, schouders, onderrug en nek.

De toepassingen van de Meridian pen zijn er teveel om op te noemen. Daarom wordt de Meridian Pen geleverd met een uitgebreid instructieboekje waarin o.a de gebruikshandleiding en de vele behandelingsmethodes in staan beschreven.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Oplaadbaar Vibrerend Ei met Afstandsbediening

Fifty Shades of Grey

Draadloze afstandsbediening tot wel 20-30 meter

meer informatie