• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

83% korting

Zwarte obsidian buddha armband
  • stimuleert de ontwikkeling en verbreedt het bewustzijn
  • kalmeert en ontgift
  • stimuleert de spijsvertering
  • verlicht pijn bij gewrichtsproblemen en spierkrampen
  • goed voor de bloedsomloop

Zwarte obsidian buddha armband

Stimuleert persoonlijke ontwikkeling voor zowel de man als vrouw

Deze deal loopt nog:
0:00:00

vermindert angst, blokkades, trauma’s en beperkende gedrags- en denkpatronen

Beschikbaar 250
Verkocht 182
73%
Voorheen € 59,95

bespaar nu 83% en betaal

€ 9,95

Meer informatie

Obsidiaan is een sterk inzicht gevende en reinigende steen en stimuleert persoonlijke ontwikkeling door (zelf)inzicht en het opruimen van bagage uit het verleden. Het brengt de waarheid, de kern of oorzaak van dingen (of ziekte) en verdrongen en weggestopte ervaringen en emoties naar boven. De steen kan als een spiegel werken en helpt ontdekken wie men werkelijk is maar kan ook de minder leuke kanten van de persoonlijkheid aan het licht brengen.

De steen vermindert angst, blokkades, trauma’s en beperkende gedrags- en denkpatronen. De steen kan zeer krachtig werken. Obsidiaan beschermt tegen psychische aanvallen. Het brengt de waarheid, de kern of oorzaak van dingen (of ziekte) en verdrongen en weggestopte ervaringen en emoties naar boven.

Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Exclusief € 2,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Zwarte obsidian buddha armband

Stimuleert persoonlijke ontwikkeling voor zowel de man als vrouw

vermindert angst, blokkades, trauma’s en beperkende gedrags- en denkpatronen

meer informatie