• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

84% korting

Feng Chi regenboog kristal
  • Feng Chi
  • Facet geslepen christal
  • Suncatcher

Feng Chi regenboog kristal

Haal de zon in huis

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Het heeft een gunstige invloed op emoties en geeft gemoedsrust

Beschikbaar 250
Verkocht 116
46%
Voorheen € 49,95

bespaar nu 84% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Deze Feng Shui regenboogkristal wordt gebruikt om de energiestroming te beïnvloeden en ook om negatieve energie in huis te neutraliseren. Ze creëren regenbogen als ze dichtbij vensters geplaatst worden, absorberen het zonlicht en breken het licht in regenboogjes die de kostbare YANG energie in het huis brengen. Uw aura filtert uit dit regenbooglicht instinctief de kleuren die ze nodig heeft.

Al duizenden jaren geleden werden soortgelijke kristallen versierselen opgehangen, omdat volgens de Feng Shui leer de straling van de kristallen veel energie naar binnen brengt. Het heeft een gunstige invloed op emoties en geeft gemoedsrust. Hang ze in uw huis om u te helpen positieve energieën te activeren. Hang deze bal in het Zuidwesten om liefdesgeluk te activeren.

Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Vibrator Egg met draadloze afstandsbediening

Klein maar fijn

Stil en onopmerkbaar trilgeluid

meer informatie