• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

74% korting

Sakura Dag en Nacht Verrekijker 30x60 zoom
  • Draagbare 30X60 Verrekijker
  • Nachtzicht 126m/1000m
  • 7.2° 12" BK-7 vouwbaar Black
  • 8x optische zoom

Sakura Dag en Nacht Verrekijker 30x60 zoom

Dag en nacht zicht

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Draagbaar en opvouwbaar

Beschikbaar 100
Verkocht 95
95%
Voorheen € 49,95

bespaar nu 74% en betaal

€ 12,95

Meer informatie

Deze dag en nacht (nightvision) verrekijker is een compacte verrekijker en ideaal voor velerlei gelegenheden. Met zijn 30x vergroting (ZOOM) haalt hij de onderwerpen behoorlijk dichtbij. Het lichte gewicht en het compacte opvouwbare ontwerp zorgen ervoor dat deze krachtige prisma verrekijker overal mee naar toegenomen kan worden.

Gebruik de verrekijker tijdens vakanties, wandelen in het bos, op het strand of geniet vanuit je eigen huis van de omgeving. Deze verrekijker staat garant voor een helder en scherp beeld. Volledig instelbare oculairen stellen u in staat om de verrekijker aan uw persoonlijk gezichtsvermogen aan te passen.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Telefoonhouder met Spiegel voor de Auto

Met antislip kleefmat

Spiegelt het beeld van je telefoon

meer informatie