• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

54% korting

2 stuks Super Clean reinigings glue
  • Voordelige verzending!
  • Ideaal voor alle apparaten en oppervlakken
  • Grondige hygienische reiniging
  • Biologisch afbreekbaar
  • Vele malen herbruikbaar

2 stuks Super Clean reinigings glue

Hightech reinigingsmiddel

Deze deal loopt nog:
0:00:00

schoonmaken van toetsenbord, auto en telefoon

Beschikbaar 100
Verkocht 61
61%
Voorheen € 14,95

bespaar nu 54% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Toetsenborden, (mobiele) telefoons, kassa's, verkoopautomaten en dergelijke zijn dikwijls smeriger dan openbare toiletten en bevatten vaak behoorlijk wat vuil (zoals haren, huidschilfers, etensresten en stof), bacteriƫn en allerlei andere ziekteverwekkers. Dit blijkt uit onderzoeken die over de hele wereld zijn uitgevoerd.

Super Clean is een revolutionair schoonmaakproduct. Door de formule en de perfecte balans tussen viscositeit en elasticiteit dringt het dieper door in kieren en gaten dan gewone schoonmaakproducten. Het absorbeert vuil en andere resten zowel aan de oppervlakte als in holtes en zorgt voor een grondige reiniging van uw apparaten.

Het is makkelijk te gebruiken en zeer effectief. Leg de Super Clean bijvoorbeeld simpelweg op uw toetsenbord, druk het aan en trek het er weer van af. De viezigheid in uw toetsenbord blijft eraan hangen en wordt zo eenvoudig verwijderd.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

4-in-1 dunschiller

Glad mes, gekarteld mes, mes voor juliennes en punt om te reinigen

Je kiest het type mes door middel van een eenvoudige handmatige roterende beweging

meer informatie