• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

71% korting

Oplaadbaar Vibrerend Ei met Afstandsbediening
  • Elegant design
  • Zacht materiaal
  • Draadloze afstandsbediening
  • ABS materiaal
  • Bedoeld om zowel de clitoris als de G-spot te stimuleren

Oplaadbaar Vibrerend Ei met Afstandsbediening

Fifty Shades of Grey

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Draadloze afstandsbediening tot wel 20-30 meter

Beschikbaar 200
Verkocht 121
61%
Voorheen € 69,95

bespaar nu 71% en betaal

€ 19,95

Meer informatie

Leer net als Anastasia Steele meer van jezelf en je partner te genieten.

Vibrerend ei met draadloze afstandsbediening. Maar liefst 10 verschillende trilstanden. Zeer makkelijk te bedienen!De afstandsbediening is voorzien van een digitaal display, waarop de verschillende trilfuncties te zien zijn. Maak het extra spannend door jouw partner de vibrator te laten bedienen, waar en wanneer dan ook!

Dit vibrerend ei leent zich perfect voor verkenning van je eigen lusten en grenzen. Met de bijgeleverde USB-kabel kan je het Ei alsook de draadloze Afstandsbediening gemakkelijk opladen, voor telkens urenlang intiem genot. Het enige wat je nodig hebt om samen met je geliefde te genieten, is deze ergonomische vibrator en WiFi.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen

 

Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Universele Fiets Telefoonhouder

Eenvoudige montage

Geschikt voor alle Smartphones

meer informatie