• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

87% korting

Shar·X vingerbeschermer!
  • Gemaakt van roestvrij staal
  • Afmetingen ong.: 6 x 5 cm

Shar·X vingerbeschermer!

snijd nooit meer in uw vingers

Deze deal loopt nog:
0:00:00

eenvoudig te gebruiken

Beschikbaar 100
Verkocht 47
47%
Voorheen € 14,95

bespaar nu 87% en betaal

€ 1,95

Meer informatie

Ideaal om snijwonden in de keuken te voorkomen. Hij is eenvoudig te gebruiken door je vinger in de ring op de achterkant te plaatsen (deze kan breder of smaller worden gemaakt zodat hij precies past)

<


Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzendkosten per item !
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Sleutelhanger met handige LED lamp

Verkrijgbaar in 4 kleuren!

Super handig en onmisbaar!

meer informatie