• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

85% korting

18st Wonder Patch Been Pleisters
  • Helpt cellulitis of sinaasappelhuid te verminderen
  • Snel en zonder moeite gewicht verliezen en afslanken op billen, heupen en dijen
  • Stimuleert de vetverbranding en verhoogd de stofwisseling
  • Geen bijwerkingen

18st Wonder Patch Been Pleisters

Verminderd vetopname en vetopslag

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Stimuleert de vetverbranding

Beschikbaar 100
Verkocht 37
37%
Voorheen € 39,95

bespaar nu 85% en betaal

€ 5,95

Meer informatie

Cellulitis is eigenlijk niet meer dan de opeenhoping van vet. De aan de huid vastzittende strengen vezelig weefsel zijn zichtbaar; ze trekken de huid naar binnen en laten daardoor de vetcellen uitpuilen. Jij kunt met deze pleisters je putjes en cellulitis laten verdwijnen!

Wij zijn nu bij het punt aangekomen dat we weten hoe het ontstaat. Maar is het ook te bestrijden! Deze nieuwe en unieke Wonder Patch been pleisters zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediƫnten en bieden effectieve hulp bij het bestrijden van cellulitis. Jij kunt nu deze afslank pleisters plakken op de heupen, de dijbenen en de billen.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 2,95 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Afstandsbediening voor elektrische apparaten

Voor garagedeuren en hekken

Ook geschikt voor alarmsystemen en verlichtingsystemen

meer informatie