• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

60% korting

EasyCAP Video Adapter Met Audio
  • EasyCAP USB adapter
  • CD met easycap software
  • Je privacy gewaarborgd

EasyCAP Video Adapter Met Audio

Zelf je oude VHS banden digitaliseren

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Plug & Play

Beschikbaar 250
Verkocht 151
60%
Voorheen € 24,95

bespaar nu 60% en betaal

€ 9,95

Meer informatie

Van analoog naar digitaal

Als je kasten nog steeds vol liggen met oude VHS-banden met mooie herinneringen erop, dan is het misschien tijd om in te grijpen voordat de banden helemaal vergaan zijn!

Met behulp van de EasyCAP Video Adapter kun je heel eenvoudig je oude videorecorder of cassettedeck aan de USB-poort van je computer koppelen en met de bijgeleverde software kun je vervolgens kinderlijk eenvoudig beginnen om je oude videobanden en cassettes over te zetten naar een modern bestandsformaat als AVI of MP3 etc.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

2-Pack Extreme militaire zaklampen

’s werelds felste zaklamp

Legaal in NL

meer informatie