• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

80% korting

Anti wallen / rimpel roller
  • Cafeïne maakt kringen onder ogen vrij van verstoppingen
  • Koud massage effect reduceert zwelling 
  • Bevat vitaminen B en E, retinol en plantenextracten
  • Bevat zinkoxide voor het afdekken van de wallen

Anti wallen / rimpel roller

verwijdert wallen en kringen, verminderd zwellingen

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Geschikt voor zowel heren als dames.

Beschikbaar 250
Verkocht 225
90%
Voorheen € 49,95

bespaar nu 80% en betaal

€ 9,95

Meer informatie

Je kent het wel, je wordt ’s ochtends wakker en je hebt het gevoel alsof je ontzettend vermoeide ogen hebt. Als je dan ook nog eens in de spiegel ziet dat je wallen, droogte rimpels hebt, dan is de chaos helemaal compleet. Maar er is een oplossing! Het ijzeren balletje in de roller zorgt voor een masserend en verkoelend effect en de formule met caffeine en anti-oxidanten zorgt voor een extra opfrisser.

Wanneer je de Caffeine roller onder je ogen gebruikt hebt, merk je direct dat je minder vermoeide ogen hebt en dat je er wakkerder uitziet. Het werkt dus echt! Er zijn ook mensen die de roller in de koelkast leggen voor een extra verkoelend effect.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Peel off voet / eelt masker 2 stuks

Diepgaande peel-off voor de voeten

Voor weer perfect zachte voeten

meer informatie