• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

73% korting

Draadloos deur en raamalarm
  • Deuralarm 90 db
  • Voor deuren en ramen
  • Schrikt dieven af
  • Ideaal voor de vakantie

Draadloos deur en raamalarm

Nooit meer bang voor inbraak

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Schrikt dieven af

Beschikbaar 250
Verkocht 126
50%
Voorheen € 29,95

bespaar nu 73% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Met dit deuralarm, dat je ook voor ramen kunt gebruiken, zorg je ervoor dat de dief direct wordt afgeschrikt en de omgeving wordt gealarmeerd. Handig voor als je op vakantie gaat. Ook al ben je zelf niet thuis en hoor je zelf het alarm niet, je buren zullen wellicht worden gealarmeerd.

Bij het verbreken van de magnetische verbinding tussen de 2 delen, wordt er een luid alarm uitgezonden. Het alarm plak je gemakkelijk, zonder schroeven, met de dubbelzijdige tape op je deur of raamkozijn. De magneet bevestig je, ook met dubbelzijdige tape) op het kozijn waarin het de deur of raam sluit.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en handelingskosten per item
  • Levertijd 10-14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Anti wallen / rimpel roller

verwijdert wallen en kringen, verminderd zwellingen

Geschikt voor zowel heren als dames.

meer informatie