• altijd de beste deals
 • 14 dagen bedenktijd
 • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

67% korting

STEERON verticale stoomijzer
 • Vermogen: 100 ml, 1000 W
 • Continue stoom: 35 g/min
 • Ultra-snel opwarmend: 30 s
 • Inclusief accessoires: Maatbeker, pluisverwijderingsborstel en siliconen kabelopruimer
 • Voor meerdere posities: horizontaal-verticaal
 • Opvouwbaar: Gemakkelijk mee te nemen en op te bergen

STEERON verticale stoomijzer

Verwijdert kreuken en geurtjes effectief en steriliseert stoffen

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Inclusief een stofverwijderingsborstel, deze is ideaal voor het verwijderen van oppervlakkig vuil en pluizen van dikke materialen

Beschikbaar 100
Verkocht 8
8%
Voorheen € 59,95

bespaar nu 67% en betaal

€ 19,95

Meer informatie

Een krachtig verticaal stoomstrijkijzer (1000W) met inklapbaar handvat en een modern en compact ontwerp waarmee hij eenvoudig mee te nemen en op te bergen is, aangezien hij weinig ruimte inneemt. Hij warmt zeer snel op (ong. 30 seconden) en kan zowel verticaal als horizontaal worden gebruikt, afhankelijk van behoeften of voorkeuren. Hij heeft een afneembare tank met een capaciteit van 100ml en continue stoom (35 g/min). Dit originele, veelzijdige en draagbare strijkijzer is lichtgewicht, handelbaar en eenvoudig te gebruiken. Hij verwijdert kreuken en geurtjes effectief en steriliseert stoffen. De gebruikshandleiding is en verschillende accessoires zijn inbegrepen (maatbeker, stofverwijderingsborstel en siliconen kabelopruimer). De stofverwijderingsborstel is ideaal voor het verwijderen van oppervlakkig vuil en pluizen van dikke materialen (zoals jassen, gordijnen, enz.)

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

 • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
 • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
 • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Sexy Vrouwen Bandage Bralette BH Set

In de maten S t/m XL!

Voel je weer sexy en verleidelijk!

meer informatie