• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

64% korting

Ubot Robot vloerreiniger
  • Incl. 40 microvezeldoekjes
  • Laag geluidsniveau
  • Werkt op batterijen  (4 x AA, exclusief)

Ubot Robot vloerreiniger

Gaat de strijd aan met het stof

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Detecteert obstakels en tapijten

Beschikbaar 50
Verkocht 26
52%
Voorheen € 69,95

bespaar nu 64% en betaal

€ 24,95

Meer informatie

Schoonmaken een vervelende klus? Helemaal niet! Dankzij de Ubot vloerreiniger hoef je geen vinger meer uit te steken! Met dit handige toestel win je tijd én energie zodat het dagdagelijkse leven er net wat makkelijker op wordt.

Plaats hem op de vloer en druk op de knop! Zo simpel en comfortabel is het. Deze handige zwabber zal je vloeren schoonmaken terwijl jij rustig kan relaxen of wat anders kan gaan doen. Danzij de gesofisticeerde draaiende wielen draait de Ubot rond tijdens het schoonmaken. Ubot wordt nooit moe, hij is snel en effectief. Als hij tegen een obstakel opbotst, verandert hij van richting en gaat hij verder schoonmaken. Hij bereikt alle hoeken van je huis. De UBOT schoonmaakrobot heeft een modern en functioneel design. Hij is licht en makkelijk in gebruik. Hij neemt weinig ruimte in beslag en kan overal opgeborgen worden.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Plug & Play Externe CD/DVD speler en brander

Compatible met Windows, MacOS en Linux

Voeding vanuit USB (geen externe voeding nodig)

meer informatie