• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

73% korting

Magnetische Inlegzolen
  • Accupressuur punten
  • Verlichten spierpijn
  • Verbeteren bloedsomloop
  • Betere verluchting 

Magnetische Inlegzolen

Verbetert de gezondheid, pijn, bloedsomloop

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Breng uw lichaam weer in balans

Beschikbaar 150
Verkocht 110
73%
Voorheen € 29,95

bespaar nu 73% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Deze geweldige massage inlegzolen stimuleren en masseren je voeten tijdens het wandelen. Leg de Dr Gem Soles Magnetische Inlegzolen in je schoenen en geniet van hun weldadige effect op uw gezondheid.

De magnetische inlegzolen bevatten 10 magneten en accupressuur punten die de lichaamsfuncties stimuleren. Deze verbeteren de bloedsomloop en verlichten spierpijn.

De Dr. Gem Soles Magnetische Inlegzolen hebben 250 gaatjes voor een betere verluchting, zo heb je nooit last van stinkende voeten.

De Dr Gem Soles Magnetische Inlegzolen worden geleverd in een universele maat, je moet deze op maat knippen (maximale lengte 30 cm).Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 2,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Waterdichte voegentape

Eenvoudig aan te brengen, water- en schoonmaakmiddelbestendig

Voor blijvend mooie en waterdichte voegen langs bad, douchebak, aanrecht en vloer

meer informatie